Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 42 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Новини
01.06.2024 - 17:05 | Світле свято для маленьких бахмутських сердець

1 червня – день, коли світ огорнутий атмосферою безмежної любові та щирої турботи про найдорожче – наших дітей.

01.06.2024 - 14:56 | Начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій РЕВА привітав зі святом бахмутських діточок, які наразі перебувають у Кривому Розі

З великим задоволенням та радістю кожного разу приходжу на зустріч з нашими юними бахмутянами. Особливо приємно сьогодні бути серед наших діточок і привітати їх із початком літа і Днем захисту дітей.

01.06.2024 - 13:39 | Начальник Бахмутської міської військової адміністрації Олексій РЕВА з робочим візитом відвідав Кривий Ріг

Сьогодні перебуваю у Кривому Розі, місті – яке одним із перших прийняло переселенців з Бахмутської громади, надавши всебічну підтримку та прихисток.

01.06.2024 - 09:18 | Привітання начальника Бахмутської міської військової адміністрації Олексія РЕВИ з Міжнародним днем захисту дітей

У перший день літа Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день захисту дітей. Через повномасштабну війну сьогодні наші діти зростають в умовах страшної реальності, під звуки сирен, далеко від рідного дому й друзів. Тож головним меседжем цього дня є нагадування суспільству, що немає нічого дорожчого за їхнє життя, здоров’я і  безпеку.

31.05.2024 - 18:03 | Бахмутська газета «Вперед» зараз у Женеві

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко зустрівся з представниками дипломатичних делегацій при офісі ООН у Женеві. Зібралися дипломати з Австрії, Литви, Латвії, Великобританії, Греції, Японії, Південної Кореї, обʼєднані у неформальний клуб - «Група друзів безпеки журналістів».

31.05.2024 - 17:59 | Дитинство має бути щасливим!

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей гуманний хаб «Єднання» Покровської МВА з представниками Бахмутської МВА влаштували дитяче свято.

31.05.2024 - 15:29 | Онлайн-обговорення проблеми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб

Асоціація міст України провела експертне онлайн-обговорення проблеми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб. У заході взяли участь представники органів центральної влади, народні депутати та представники місцевого самоврядування.

31.05.2024 - 14:45 | Зустріч з юристами у Львові

Мешканці Бахмутської громади, які знайшли тимчасовий прихисток на Львівщині, на базі БФ «Рокада» зустрілися з юристами БФ «Право на захист» та представником обласного фонду житла для ВПО.

31.05.2024 - 12:53 | Зустріч з чемпіонами

Vcentri Hub: Оболонь став майданчиком для зустрічі учнів старших класів з видатними спортсменами. До заходу завітали президент ГО «Федерація стронгмену України» Сергій Конюшко, голова ГО «Українська федерація спорту ветеранів війни» Олександр Лашин, керівник ГО «Федерація сумо Донецької області», тренер відділення сумо Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа 1 Бахмутської міської ради Олег Рева та його вихованка, чемпіонка світу Єлизавета Моренко.

31.05.2024 - 11:18 | Правила безпечних канікул від працівників поліції

З наближенням довгоочікуваних літніх канікул важливо подбати про безпеку дітей. З цією метою в місті Дніпро на відкритому майданчику була проведена пізнавально-розважальна програма для дітей за участю представників поліції.

Останні статті на сайті