Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Новини
14.05.2024 - 17:32 | Заряд позитиву та незабутніх вражень

Напередодні Міжнародного дня сім'ї та з нагоди Всесвітнього дня руху для здоров'я учні початкових класів бахмутських шкіл, які наразі перебувають у Дніпрі, зібралися на спортивному майданчику. Бахмутські педагоги підготували для них цікаві спортивні естафети, рухливі ігри та випробування.

14.05.2024 - 15:37 | Начальник Бахмутської МВА відвідав село Колонщина Бучанського району Київської області та зустрівся з американським меценатом Деллом Лоєм Хансеном.

Радий знайомству з американським бізнесменом і меценатом, засновником і виконавчим директором Wasatch Group Деллом Лоєм Хансеном.

14.05.2024 - 14:29 | День вишиванки: єднання через традиції

Щороку в третій четвер травня українці з усього світу одягають вишиванки, щоб підкреслити свою національну ідентичність, зберегти та популяризувати споконвічні традиції створення та носіння цього унікального вбрання.

14.05.2024 - 12:13 | «ЛІС З ВПО: ЛІС ДЛЯ ВПО» - об’єднання через природу

У львівському парку «Знесіння» нещодавно завершилася акція «ЛіС з ВПО: ліс для ВПО», що протягом місяця щосуботи об’єднувала львів’ян та мешканців Бахмута, Авдіївки, Алчевська, Маріуполя, Мелітополя, Бердянська та Нової Каховки, які були змушені покинути свої домівки через війну. Вони взяли участь в екскурсіях парком та висадили дерева.

14.05.2024 - 12:10 | День пам'яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни

14 травня в Україні вшановують пам'ять тих, хто ризикуючи власним життям, рятував євреїв під час Другої світової війни.

14.05.2024 - 12:03 | Доєднуйтесь до телеграм-спільнот осередків підтримки бахмутян

Для підтримки мешканців громади Бахмутською міською військовою адміністрацією створено осередки підтримки бахмутян в 12 містах України: Київ, Львів, Дніпро, Кропивницький, Жовті Води, Кривий Ріг, Полтава, Одеса, Харків, Чернігів, Костянтинівка, Біла Церква.

13.05.2024 - 18:08 | З нагоди Дня вишиванки, 16 травня

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради оголошує фоточелендж під назвою «Вишиванка - моя краса».

13.05.2024 - 18:05 | ДО УВАГИ БАХМУТЯН У МІСТІ КАМ'ЯНЕЦЬ - ПОДІЛЬСЬКИЙ!

Бахмутська міська військова адміністрація запрошує на презентацію та обговорення проєкту «СТАЛЕВА МРІЯ БАХМУТ», безоплатно розробленого ТОВ «Метінвест – СМЦ». План післявоєнної відбудови охоплює мікрорайон Бахмута в межах вулиць Чайковського - Захисників України - Декабристів - Ювілейна (до межі селища Хромове).

13.05.2024 - 13:50 | Як не натрапити на шахраїв, купуючи товари в інтернеті

Шахраї створюють сторінки магазинів у соцмережах, і інстаграм не виключення. У своїх "магазинах" "продають" різні товари, наприклад, смартфони, комп’ютерну техніку, дитячий одяг тощо. Такі шахраї також не цураються ошукувати військових під виглядом продажу військової амуніції. За товари беруть передоплату або повну оплату, отримують гроші, а потім зникають.

13.05.2024 - 13:44 | Підготовка до НМТ триває

Уже за лічені тижні випускники 2024 року складатимуть національний мультипредметний тест – вступне випробування для здобуття вищої освіти в Україні. Цей рік виявився складним для багатьох учнів, адже війна значно ускладнила процес навчання. Тому зараз, як ніколи, важливо правильно організувати підготовку до НМТ, щоб допомогти школярам впевнено подолати цей етап.

Останні статті на сайті